Kortit ovat käyneet vähiin ja oli syytä tehdä uusia varastoon. Tein yleisonnittelukorteiksi sopivia. Useisiin sattui väriksi vaaleanpunaisen tai liilan sävyt. Taidan pitää niistä askartelussa. Yleensäkin taidan valita mielellään kylmiä värisävyjä ja syksyn ja ruskan lämimät sävyt tuntuvat vierailta.  Tässä vähän näytteitä:

Näiden neljän yläpuolella olevan kortin taustapaperi on Ikean pinkki lahjapaperi. Valokuvatessa siitä ovat pinkit sävyt ruskistuneet. Alimmaisen ruska

ea nalle ja rusetti tuovat vähän särmää pinkkiin maailmaan.

Pitsi on jäänteitä Silon Kauppiaskadun myymälän loppuunmyynnistä 70-luvun lopulta. Ostin silloin pussin erilaisia pitsejä ja merkkejä (kukkia ja ruusukkeita), joista jotakin ihan vähän on vieläkin jälellä. Tämä pitsi on varmaan ollut yöpaidan etukaarrokkeeseen tarkoitettu. Hopeanauha taas on Presentosta Kauppiaskadulta vähän ylempää ja ostettu tänä vuonna tyttären vanhojentanssien Oopeeran kummitus -teemaan liitttyviin naamioihin.

Taustapaperi Lidlistä (ostettu syksyllä) ja kirjaimet on printattu netistä jostakin pari vuotta sitten.

Taustapaperi ja leima tulleet jossakin mukavassa vaihdossa.

Taustapaperi, aaltopahvi ja leima vaihdoissa saatua ja napit olen ostanut Heta ja sammakko -myymälästä muutama vuosi sitten silloin, kun he avasivat.

Vaihtojen satoa...

Taidanpa siirtyä askartelemaan tai sitten jatkan kirjanmerkkien ideointia. Ilmoittauduin Neulomossa kirjanmerkkivaihtoon. Kaksi virkattua on jo tärkkäämistä vailla valmiina, mutta mietin vielä vaihtoehtoja. Niistä sitten valitsen jonkun lähetetäväksi.