Huomenna alkaa taas työvuosi. Kävin kyllä kolmena päivänä viime viikolla työpaikalla jo ottamassa vähän tuntumaa...

Tähän laitan kuitenkin nyt joitakin kuvia kesän sadosta:

Langan nimeä en enää muista, mutta se on Katian lankoja ja Piikko-Pirrasta ostettu. Se oli aikaisemmin toisenlainen takki, mutta en tullut sitä käyttäneeksi. Purin ja tein tällaisen. Malli on jostakin tämän kesän lehdestä ja alkuperäinen oli jostakin levottomasta langasta... muisti pätkii, kun on ollut niin hellettä.

Lanka on Tenneseetä ja Korian hamstrausretkellä ostettua. Mallineuleen poimin jostakin mallista ja toteutin neuletakiksi.

Tähän sain ohjeen Novitan myymälästä Kampista. Lanka on uutta Crystal-lankaa paljetteineen. Kyllä oli raskasta kutoa. En oikein ole 12 numeroisten puikkojen ystävä!

 Lacy-Bactus lilasta (ja vaaleanpunaisesta, mutta sen olen antanut pois ennen kuvausta) Angorette-langasta. Lankaa kului vain 50 g huiviin (kaksi 25 g kerää). Lanka oli kirpputorilöytöjä.

Punaisia jämä-puuvillalankoja kolminkertaisena ja kiinteitä silmukoita isolla koukulla. Tuloksena olkalaukku. Nappi on ostettu Oprikasta Marttilasta. Kangas on Padasjoen puvun kangasta. Sehän oli siis pakko saada! (oma pukuni on vielä ehjä, siitä en tuota leikannut).

Ja vielä oli niitä jämälankoja... Lisäksi kuvassa on sukat, jotka kudoin tyttären Frankfurtista tuliaisiksi tuomasta langasta.

 

Ja huomenna siis töihin!