Miten voivatkaan viikot kulua niin nopeasti. Huomasin juuri, että viimeisestä viestistä on jo neljä viikkoa. Tällä välin olen kutonut kaksi sukkaparia Tansakasta ostetusta Mayflowerin sukkalangasta.

Viineistelyvaiheessa on neuletakki, jossa käytin kirkkaan sinistä huutonetistä muutama vuosi sitten hankittua hapsulankaa ja saman väristä tenneseetä, jonka olin purkanut käytettyäni pusero-hame yhdistelmää vain kerran. Siis lähes ilmainen neuletakki. Etureunojen resorit puuttuvat vielä...

Jonkun kortinkin tein tai täydentelin ja parantelin vanhoja kortteja naisten viikon nimipäivätervehdyksiin ja muihin tarpeisiin. Korttiaskarteluihin liittyen osallistun leimakuvavaihtoon ja lähetin jo omani Piancalle, joka toimii emona tässä vaihdossa. Nyt odotellaan kuun vaihdetta ja paluupostia.

Nyt kirjoittelen tätä matkalla taas, niin etten voi lisätä kuvia mukaan.

Luin jo uusimman Donna Leonin kirjan The Girl of His Dreams. Sain sen parin kuukauden odottelun jälkeen kirjastosta. Kirja ei ollut mielestäni yhtä hyvä kuin aikaisemmat. Sen saattaa huomata siitä, että keskeytin ja puuhailin välillä muuta ja koko kirjan lukeminen vei muutaman päivän. Yleensä en ole Donna Leonin kirjaa laskenut käsistäni aloitussivun jälkeen ennen kuin loppusivulle on päästy.

Sellaista tällä kertaa.