Viime viikon lauantaina purin puseron, josta on kuva edellisessä kirjoituksessani. Aloitin heti sunnuntaina kutomaan sitä uusiksi. Lanka oli sen verran paksua, että työ edistyi mukavasti. Vaihdoin lehdestä löytyneen mallin ihan omakeksimään. Onnistuu minulla varmemmin. Nyt olen ihan tyytyväinen. Pusero on sopivan kokoinen ja etukappaleen palmikot ovat oikein kivat. Lanka ei kutita iholla. Alla kuva puserosta.

Lanka on siis Katia Diana ja ostin sitä Piikko-Pirran alesta kilon 25 euron hintaan. Puolet langoista jäi vielä odottamaan.

Olen tehnyt Huopasesta monia kokeiluja, kun olen suunnitellut jotakin pääsiäiskivaa. Pieni munakori näyttää jo aika lupaavalta. Virkkasin ensin pohjaksi ympyrää kiinteillä silmukoilla, halkaisija on noin 10 cm. Sitten jatkoin laitoja ylöspäin lisäämättä enää. Laitojen korkeus on noin 8 cm. Lopuksi virkkasin kolme kiinteää silmukkaa leveän korin sangan ja ompelin sen toiselle laidalle kiinni. Huovutus tapahtui 60 asteessa lakanoiden mukana. Pieni munakori on nyt valmis.